Kinepolis Brussel verrast filmgangers met geldregen

Tijdens de première van de film “Now You See Me” in een filmzaal van de Brusselse Kinepolis is donderdagavond onaangekondigd een regen van geld neergedaald over de filmgangers.

In totaal werd iets meer dan tweeduizend euro uitgestrooid in biljetten van vijf euro. Binnen twee weken wordt de stunt herhaald in een andere Kinepolis, klinkt het in een persbericht.
“De stunt werd gelijktijdig uitgevoerd met een scène in de film waarbij 4 illusionisten tijdens een show in Las Vegas op onverklaarbare manier een bank in Parijs weten te beroven”, aldus Kinepolis. Net als in de film dwarrelden op dat moment de bankbiljetten omlaag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Filmdistributeur Entertainment One Benelux en Kinepolis kondigden ook al aan de stunt tijdens dezelfde film te herhalen binnen twee weken, in een ander complex. Geïnteresseerden krijgen in die tijdspanne op de Facebook-pagina van Kinepolis in totaal drie tips, die hen naar de juiste filmzaal moeten begeleiden. De misdaadthriller “Now You See Me” speelt vanaf woensdag 31 juli in alle Kinepolis-bioscopen. (Belga/KS)


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content