Keert Harrison Ford terug als Han Solo in Star Wars 7?

Als we de filmwebsite Latino Review mogen geloven zou de 70-jarige Harrison Ford opnieuw te zien zijn als Han Solo in de nieuwe ‘Star Wars: Episode VII’ die geregisseerd wordt door J.J. Abrams. ‘De deal is rond.’

Het gerucht dat al een tijdje de ronde doet, zou wel eens kunnen kloppen. Als we de filmwebsite Latino Review mogen geloven zou Harrison Ford nu toch opnieuw te zien zijn als Han Solo in de nieuwe ‘Star Wars: Episode VII’ die geregisseerd wordt door J.J. Abrams. ‘Ik heb al mijn bronnen gecontroleerd en alles gedubbelcheckt: de deal is rond’, aldus de reporter die met het nieuws naar buiten kwam.

Ford en Lucasfilm, opgekocht door de Amerikaanse entertainmentgigant Disney, hebben de overeenkomst nog niet bevestigd. The Latino Review geniet een sterke reputatie op gebied van ‘breaking film news’, dus de kans lijkt groot dat Ford op 70-jarige leeftijd zijn comeback maakt. Fans mogen zich dus in de handen wrijven.

Het personage van smokkelaar Han Solo uit de Star Wars Saga betekende voor Ford de grote doorbraak in zijn carrière als acteur. Hij speelde de rol in de Episodes IV, V en VI.

Star Wars 7 wordt in de loop van 2015 in de bioscopen verwacht.(DB)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content