Joseph Gordon-Levitt komt ‘Don Jon’ voorstellen op Filmfestival Gent

Het Filmfestival Gent krijgt op 17 oktober Joseph Gordon-Levitt over de vloer. De Amerikaanse topacteur komt zijn nieuwste film ‘Don Jon’, met Scarlett Johansson, in Kinepolis Gent voorstellen.

Het Filmfestival Gent krijgt komende editie Joseph Gordon-Levitt over de vloer. De Amerikaanse acteur en regisseur zakt op 17 oktober af naar de Arteveldestad om zijn nieuwste film Don Jon in Kinepolis Gent voor te stellen.

‘Don Jon’, over een rasversierder die zijn leven wijdt aan familie, vrienden, de kerk, sport, zijn auto en porno, is ook de eerste langspeler waar Gordon-Levitt de hoofdrol speelt en tegelijkertijd achter de camera staat. De schone Scarlett Johansson kreeg voor de gelegenheid een sexy rol.

Gordon-Levitt zag u eerder in films als ‘Inception’ (Christopher Nolan), ‘Lincoln’ (Steven Spielberg) en ‘The Dark Knight Rises’ (Christopher Nolan). Voor zijn vertolkingen in ‘(500) Days of Summer’ (Marc Webb) en ’50/50′ (Jonathan Levine) kreeg hij een Golden Globe-nominatie. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content