Jonge Vlaamse acteur maakt Amerikaans filmdebuut in ‘The Solutrean’

© Belga

De 18-jarige Vlaamse acteur Spencer Bogaert heeft een rol te pakken in de Amerikaanse film ‘The Solutrean’ van regisseur Albert Hughes. De opnames starten nog deze maand in Vancouver.

‘The Solutrean’ speelt zich af in de ijstijd, en brengt het verhaal van een jachtexpeditie die fout loopt. Spencer Bogaert speelt de rol van Kappa, een jongen op de rand van de volwassenheid die door de stamhoofden mee op jacht wordt genomen in het onherbergzame winterlandschap.

“Ik kijk er naar uit om ondergedompeld te worden in dit prehistorische filmverhaal”, reageert Bogaert. “Voor de rest ben ik benieuwd naar Vancouver en British Columbia, waar er gefilmd zal worden. Drie maanden zonder familie en vrienden wordt ook nieuw voor mij.”

Eerder vertolkte Spencer Bogaert al de hoofdrol in ‘Labyrinthus’ van Douglas Boswell. Zopas rondde hij ook de opnames van ‘Vincent en het einde van de wereld’ af, de nieuwe speelfilm van Christophe Van Rompaey (‘Aanrijding in Moscou’, ‘Voor wat hoort wat’). Die film verschijnt dit najaar in de bioscoop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content