John Goodman speelt moordenaar in ‘The Hangover III’

John Goodman heeft bevestigd dat hij in ‘The Hangover III’ een man speelt ‘die graag mensen vermoordt’. De acteur maakte het nieuws bekend tijdens de talkshow van Jimmy Fallon.

Goodman zal te zien in ‘The Hangover III’, naast de bekende cast uit de vorige twee episodes van de succesvolle komedie. De ‘Big Lebowski’-acteur vertolkt naar eigen zeggen in de film een man ‘die graag mensen vermoordt en in joggingpakken rondloopt’. De première van ‘The Hangover III’ is gepland voor 24 mei.

De Amerikaan was tijdens het interview heel enthousiast over de film: “Hij wordt anders dan de vorige twee en is ongelooflijk grappig”. De Amerikaan had ook niets dan lof voor zijn collega’s. “Het zijn de tofste mensen om mee te werken en allemaal enorm grappig, vooral Zach (Galifianakis). Hij is een genie, het liefste genie dat je in je leven zal tegenkomen”.

Goodman is een Amerikaanse film- en televisie-acteur, die zijn eerste acteerjob boekte in een reclame voor Burger King. Zijn grote doorbraak kwam er in 1988 in de serie Roseanne, waarvoor hij 1993 een Emmy in ontvangst mocht nemen. Andere bekende projecten met hem zijn onder andere ‘Barton Fink’, ‘The Flintstones’, ‘The Big Lebowski’ en recent nog ‘Argo’. (XVdL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content