James Franco houdt van de Dardennes

In de terugkerende rubriek ‘My Favorite Movie’ van de Amerikaanse filmwebsite Next Movie heeft ‘127 hours’-acteur James Franco laten weten dat ‘L’Enfant’ en ‘Le Fils’ van de gebroeders Dardenne zijn favoriete films zijn.

In de terugkerende rubriek ‘My Favorite Movie’ van de Amerikaanse filmwebsite Next Movie heeft “127 hours”-acteur James Franco laten weten dat ‘L’enfant’ en ‘Le fils’ van de gebroeders Dardenne zijn favoriete films zijn.

Gevraagd naar zijn favoriete films aller tijden antwoordt de Amerikaanse acteur James Franco dat ‘L’enfant’ en ‘Le fils’ van de Dardennes zijn absolute favorieten zijn. ‘Ik houd van hun stijl. Momenteel zijn ze een beetje de koningen van het realisme, door hun subtiliteit en de manier waarop ze tot op het einde blijven vasthouden aan hun personages’, vertelt Franco. De Amerikaanse acteur werd gegrepen door ‘L’enfant’ vanaf de openingsscene en hij bekijkt de film dan ook steeds opnieuw. De Belgische broers blijven hem naar eigen zeggen continu inspireren wanneer hij zelf bezig is met de regie van zijn films.

James Franco is binnenkort in de zalen te zien als Will Rodman in ‘The Rise of the Planet of the Apes’.

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content