In Top Gun 2 zal Tom Cruise het opnemen tegen drones

Volgens producent Jerry Bruckheimer zit een vervolg op Top Gun eraan te komen en zal Tom Cruise het daarin opnemen tegen drones.

Bruckheimer vertelt in een interview met de Huffington Post dat hij al dertig jaar probeert een vervolg te maken op de succesvolle film uit 1986 waarin Tom Cruise een piloot speelt die moet concurreren met een andere piloot, vertolkt door Val Kilmer. Tot nu toe is hij er niet geslaagd en ook Tom Cruise lukte het tot nu toe niet, maar volgens Bruckheimer komt de film steeds dichterbij.

Tony Scott regisseerde de eerste Top Gun film en schreef nog, voor zijn dood in 2012, het plot. In Top Gun 2 lijken piloten overbodig doordat drones hun werk overgenomen hebben, maar Tom Cruise – die opnieuw de hoofdrol vertolkt – zal laten zien dat piloten altijd nodig blijven.

Voorlopig zijn er nog twee obstakels: Tom Cruise heeft het erg druk en de opnamen moeten binnen zijn schema passen en het budget moet nog verkregen worden. Wie de film zal regisseren is ook nog niet duidelijk. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content