In beeld: Mia Wasikowska in David Cronenbergs ‘Maps To The Stars’

De Canadese regisseur David Cronenberg heeft een nieuwe beeld uit zijn nieuwe film ‘Maps To The Stars’ vrijgegeven: de ‘psychiatrische patiënte’ Mia Wasikowka.

Volgende week wordt de selectie van het Filmfestival van Cannes bekendgemaakt. Een titel die zeker niet zal ontbreken is ‘Maps To The Stars’ van de Canadese grootmeester David Cronenberg. De man achter de vreemd creaturen in ‘Videodrome’, ‘The Fly’, ‘Dead Ringers’ en ‘Naked Lunch’ verhaalt in zijn nieuwste productie over de familie Weiss, een dysfunctionele Hollywoodiaanse dynastie waarin ieder lid wel zo zijn eigen problemen had/heeft. Het ene al wat groter dan het andere. De hoofdrollen zijn voor Julianne Moore, John Cusack, Mia Wasikowska en zijn nieuwe muse: Twilight-ster Robert Pattinson die hij ook al liet opdraven in zijn vorige langspeler ‘Cosmopolis’.

Toch is het een ander bekend gezicht dat op het nieuwe beeld uit de film te zien: de getalenteerde Wasikowska (Jane Eyre, Alice in Wonderland’). De still toont de getalenteerde actrice in de rol van de psychiatrische patiënte Agathe in een herstellingsoord waar ze een kuur tegen pyromanie volgt. #excited voegde de regisseur toe aan zijn tweet.

Wanneer ‘Maps To The Stars’ bij ons in de zalen loop is niet bekend. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content