Huis ‘The Big Lebowski’ te koop

Het huis van ‘The Dude’ staat te koop. Voor maar liefst 2,3 miljoen dollar kan u eigenaar worden van het optrekje van Jeff Bridges uit de cultfilm ‘The Big Lebowski’ van de Coen-broers.

De bungalow van ‘The Dude’, bestaande uit slechts één slaapkamer, staat in Venice in Los Angeles en kan u kopen voor 2,3 miljoen dollar. Een buitensporige prijs, denkt u? Niet echt, aangezien u voor die prijs, naast de woning uit de film, ook vijf naburige bungalows krijgt aangeboden en dichtbij het strand bent. Dat klinkt wellicht al beter in de oren, maar voor de echte fans zal het een teleurstelling zijn. Het huis is namelijk na de opnames serieus onder handen genomen en daardoor bijna niet meer te herkennen.

‘The Big Lebowski’ is de legendarische film uit 1998 van de gebroeders Coen met Jeff Bridges in de hoofdrol. Centraal staat een bowlingspelende en marihuanarokende luilak die verwikkeld raakt in een vreemde ontvoeringszaak.

(NM)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content