Gouden Palm-uitreiking live te volgens tijdens Magnum Nacht van het Palmares

Op zaterdagavond wordt tijdens de Magnum Nacht van het Palmares de uitreiking van de Gouden Palm live uitgezonden in vijf bioscopen in België gevolgd door een film naar keuze.

U hoeft niet naar het zuiden van Frankrijk om de apotheose van het filmfestival van Cannes mee te maken, want op zaterdagavond 24 mei 2014 wordt tijdens De Magnum Nacht van het Palmares de uitreiking van de Gouden Palm live uitgezonden in vijf bioscopen in België gevolgd door een film naar keuze.

In Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Gent, Acinapolis Namen, Kinepolis Luik en UGC De Brouckère Brussel wordt de slotceremonie van het prestigieuze filmfestival voor het eerst in de Belgische bioscoopgeschiedenis live uitgezonden. Om in de exclusieve festivalsfeer te blijven, worden daarna 3 films vertoond uit de selectie van deze 67ste editie van Cannes. Voor de gebruikelijke prijs van een filmticket kan iedereen kiezen tussen Grace of Monaco, openingsfilm van Cannes met Nicole Kidman, Deux jours, une nuit van de gebroeders Dardenne met de Franse filmster Marion Cotillard en The Homesman van Tommy Lee Jones met Hilary Swank.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content