Filmtip: The Town @ Arenberg

Was Ben Affleck vijf jaar geleden nog de pispaal van Hollywood dan wist hij zijn blazoen danig op te blinken met zijn degelijke regiedebuut Gone Baby Gone en zijn al even degelijke opvolger The Town.

The Town (Ben Affleck, 2010)

Dinsdag 23 augustus – Ecran Total, Arenberg Brussel, 19u

Was Ben Affleck vijf jaar geleden nog de pispaal van Hollywood dan wist hij zijn blazoen danig op te blinken met zijn degelijke regiedebuut Gone Baby Gone en zijn al even degelijke opvolger The Town. In deze klassiek geregisseerde en dramatisch doorvoedde heist movie speelt Affleck ook zelf de hoofdrol van een beroepscrimineel uit Boston die nog één laatste klus wil opknappen vooraleer hij met zijn lief (Rebecca Hall) een gezin wil stichten. Alleen blijkt zijn lief niet van zijn criminele beroepsbezigheden op de hoogte en zit de FBI hem dichter op de hielen dan hij vermoedt. Een bevredigende mix van actie, suspense en sentiment die zich op het territorium waagt van Michael Mann’s Heat en Martin Scorsese’s The Departed.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content