Filmfestival Gent organiseert ‘Soirée Ciné’ met avant-première van ‘Gravity’

Naar aanleiding van de veertigste verjaardag van het Filmfestival Gent wordt op 12 oktober een ‘Soirée Ciné’ georganiseerd in Kinepolis Gent met de vertoning van ‘Gravity’, een outer space-thriller met George Clooney en Sandra Bullock.

Het Filmfestival viert dit jaar haar veertigste verjaardag, en dan mag er al iets meer zijn. Een centerpiece gala-avond bijvoorbeeld. Op zaterdag 12 oktober pakt de organisatie uit met een heuse ‘Soirée Ciné’ in Kinepolis Gent. Centraal op het menu van de gala-avond staat de avant-première van Alfonso Cuaróns survivalthriller ‘Gravity’ met hoofdrolspelers George Clooney en Sandra Bullock in astronautenpak die na een botsing met ruimteafval moeten vechten om te overleven. Deze 3D-trip tussen de sterren mocht onlangs in wereldpremière het Filmfestival van Venetië openen en werd enthousiast onthaald door filmcritici.

Na de vertoning wordt de avond verdergezet met een afterdrink in de VIP-tent. Een DJ-set door Olivier Tjon van Goodlife en animatie van het artiestieke atelier Maison Mademoiselle zorgen voor bijkomend vertier. Dresscode: ‘cocktail’. Een avondje met alles erop en eraan dus. Wie er bij wil zijn, kan nu al tickets verkrijgen aan € 20 via de website van het filmfestival. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content