Film met Jake Gyllenhaal krijgt 7 jaar na opname toch release

Jake Gyllenhaal © Reuters

De Donnie Darko-acteur krijgt in David O. Russells komedie, die zeven jaar lang in de koelkast bleef, met Jessica Biel een flinke stoeipoes tegenover zich.

Anno 2008 startte David O. Russell met de opnames van Nailed, een politieke komedie met Jake Gyllenhaal en Jessica Biel in de hoofdrol. Wegens financiële problemen stuurden enkele crewleden halverwege de opnames hun kat naar de set. De productie kwam niet volledig van de grond en O. Russell moest het project noodgedwongen in de vuilbak kieperen.

Twee jaar later viste hij zijn halfafgewerkte romcomzootje terug op en riep hij cast en crew bij elkaar om enkele cruciale scènes opnieuw in te blikken. O. Russell ging tussendoor succesvol op Oscarjacht met onder meer The Fighter, Silver Linings Playbook en American Hustle, waardoor de release van Nailed letterlijk een vijfjarenplan werd.

Onder het pseudoniem Stephen Greene brengt de New Yorkse regisseur zijn komedie nu dan toch uit. De film krijgt de titel Accidental Love en komt later dit jaar in de zalen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content