Film Fest Gent zoekt medewerkers

Altijd al gedroomd van een job bij een internationaal filmfestival? Film Fest Gent doet een oproep aan studenten, werkzoekenden en spontane sollicitanten om zich kandidaat te stellen voor een van de vacatures voor de festivaleditie van 2014. Wie niet waagt, wie niet wint!

De festivalploeg van Film Fest Gent zal ook tijdens deze editie honderden filmgasten uit binnen- en buitenland ontvangen. Bovendien delen ze tijdens het meerdaagse festival verscheidene prijzen uit en organiseren ze verschillende beroepsactiviteiten voor professionelen uit de filmwereld. Ook komen er heel wat bezoekers naar de filmvertoningen, concerten en expo’s tijdens het filmfestival. Om dit allemaal in goede banen te leiden, zijn de organisatoren op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, stagiairs, medewerkers en hostessen.

Surf als de bliksem naar de website van Film Fest Gent en ontdek welke vacatures aansluiten bij jouw profiel. Solliciteren kan door een CV te mailen naar info@filmfestival.be en enkele vragen in te vullen die op de website van het festival te vinden zijn.

Op 25 april volgt een jobdag van 13 tot 17 u in Sphinx cinema, Sint-Michielshelling 3 in Gent. De 41e editie van het filmfestival vindt plaats van 14 tot 25 oktober 2014. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content