Filip Peeters strikt topcast voor eerste langspeelfilm

Filip Peeters © Belga

De grijsharige acteur staat voor ‘Wat Mannen Willen’ voor het eerst achter de camera. Peeters castte voor zijn regiedebuut onder meer Jonas Van Geel, Adriaan Van den Hoof en Nathalie Meskens.

Filip Peeters is bekend van film- en televisierollen in onder andere De Zaak Alzheimer, De Hel van Tanger en Loft. Na een rijkgevulde carrière als acteur neemt de 52-jarige Peeters nu voor het eerst plaats in de regisseursstoel.

Voor zijn eerste langspeelfilm ‘Wat Mannen Willen’, die aanvankelijk ‘Mannenharten’ zou heten, haalde hij met Jonas Van Geel, Adriaan Van den Hoof, Tom Audenaert, Gène Bervoets, Louis Talpe, Ben Segers, Evelien Bosmans, Ruth Becquart en Nathalie Meskens een Vlaams sterrenensemble aan boord. De film focust op zes mannen in hun zoektocht naar liefde of geluk, in een tijd waarin geen enkele man nog precies weet wat een vrouw van hem verlangt en geen enkele vrouw nog beseft wat ze eigenlijk van een man wil.

De opnames gaan komende maandag in Gent van start. ‘Wat Mannen Willen’ wordt in het najaar van 2015 in de zalen verwacht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content