Exclusief: Eerste trailer van horrorfilm ‘Carrie’

‘Carrie’, naar een boek van Stephen King, vertelt het verhaal over een wraakzuchtig meisje met telekinetische krachten. De horrorfilm verschijnt in het najaar in de zalen, maar de eerste trailer is nu al exclusief hier te bekijken.

De bovennatuurlijke horrorfilm, geregisseerd door Kimberly Peirce, is gebaseerd op het gelijknamige boek van succesauteur Stephen King uit 1974. Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, Hugo) speelt het hoofdpersonage Carrie, die na haar eindejaarsbal de stad terroriseert met haar nieuwe, telekinetische krachten. Julianne Moore (The Big Lebowski, The Kids Are Allright, Children of Men) vertolkt haar overbezorgde moeder. De film is in België te bekijken vanaf 13 november.

Kimberly Peirce kende haar grootste succes met ‘Boys Don’t Cry’ uit 1999, waarin Hilary Swank een transgender meisje speelt dat tevergeefs probeert over te komen als een jongen. Swank mocht voor haar prestatie de Oscar voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in ontvangst nemen.

Het is de derde keer dat ‘Carrie’ een filmmake-over krijgt. De bekendste adaptatie is die van Brian De Palma uit 1976. (XVdL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content