Emma Watson speelt hoofdrol in Sofia Coppola’s nieuwe film

Sofia Coppola heeft Emma Watson gecast in haar nieuwe project ‘The Bling Ring’. Watson zal de rol spelen van een dievegge die met een groep vrienden de huizen van celebrities plundert.

Na het inblikken van de laatste Harry Potterfilm zei Watson dat ze zich wou concentreren op haar studies aan de universiteit van Oxford. Haar productiviteit als actrice is sindsdien niet gedaald. Na ‘Harry Potter and the Deathly Hallows: Part Two’ speelde ze mee in ‘My Week With Marilyn’ en ‘The Perks of Being a Wallflower’. Buiten ‘The Bling Ring’ heeft de Britse actrice ook getekend voor ‘Your Voice in My Head’, de nieuwe film van Potterregisseur David Yates.

‘The Bling Ring’ is de vijfde film van Sofia Coppola. Eerder won de dochter van Francis Ford een Oscar voor het scenario van haar debuutfilm ‘Lost In Translation’. Haar laatste film ‘Somewhere’ won de Gouden Leeuw op het filmfestival van Venetië. (BW)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content