Eerste trailer van Christopher Nolan’s Interstellar uitgebracht

Christopher Nolan heeft de eerste trailer van zijn film Interstellar gelanceerd. De sciencefictionfilm met Matthew McCounaughey in de hoofdrol zal november 2014 in de cinema te zien zijn.

De trailer laat nog niet heel veel los over de inhoud van de film. Matthew McCounaughey vertelt, terwijl we historische beelden zien, over de successen die de mensheid tot nu toe geboekt heeft en dat er nog zoveel te ontdekken valt, dat we nog altijd pioniers zijn.

Reizen door de tijd

De filmstudio heeft ondertussen laten weten dat de film de theorie van de wormgaten ondersteunt. In de ruimte kan je niet sneller reizen dan de snelheid van het licht, maar volgens de theorie van de wormgaatjes bestaat er toch een kortere weg waardoor je als het ware door de tijd kan reizen. In Interstellar wordt deze theorie gebruikt om te zoeken naar leven op andere planeten of in andere dimensies.

Nolan kiest dus opnieuw voor een afwijkend thema en ook de cast is weer indrukwekkend. Naast Matthew McCounaughey maken Anne Hathaway, Michael Caine, Casey Affleck, Matt Damon, Jessica Chastain en Wes Bentley hun opwachting. Hans Zimmer verzorgt de soundtrack en Nolan’s broer Jonathan Nolan schreef het script. (MS)

Bekijk de trailer:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content