Eerste trailer ‘The Whistleblower’ online

Fans van de Britse actrice Rachel Weisz kunnen al een klein beetje genieten van haar acteerprestaties in de nieuwste trailer van ‘The whistleblower’.

De film, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, volgt een politieagente, Kathryn Bolkovac, die een heus seksschandaal met vrouwenhandel op het spoor is in het naoorlogse Bosnië. De verdachten genieten echter onschendbaarheid waardoor haar onderzoek verandert in een race tegen de klok. Ze moet namelijk harde feiten aan het licht brengen voor ze haar het zwijgen opleggen.

‘The Whistleblower’ is een drama van de hand van de nog vrij onbekende Larysa Kondracki. Naast Rachel Weisz (The Constant Gardener) kregen ook de Italiaanse Monica bellucci (The Matrix) en de Brit Benedict Cumberbatch (Sherlock) een vrij grote rol in deze Duits/Canadese prent.

Een definitieve releasedatum voor de rest van de wereld is nog niet gekend. We weten wel dat de prent op 5 augustus 2011 in de Amerikaanse cinema’s in première zal gaan. Hieronder alvast een voorstukje.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

J.H.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content