Eerste trailer ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn’ online

De echte die hard fans zullen in de zevende hemel zijn, want na lang wachten kunnen ze eindelijk de eerste beelden bekijken van de vierde verfilming van de ‘Twilight’-saga.

De allereerste teasertrailer van het vierde deel van de vampierenreeks werd gereleased tijdens de MTV Movie Awards. Althans: dat was de bedoeling, want enkele uren voor het evenement circuleerde het filmpje al op het internet.

In ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn’, geregisseerd door Bill Condon, geven Bella en vampier Edward elkaar het ja-woord. De dag zelf vertrekt het jonge koppel op huwelijksreis op een zo goed als onbewoond eiland in de Stille Oceaan. Hun huwelijksnacht is er een om nooit meer te vergeten, want de desastreuze gevolgen zijn bijna niet te overzien. Het stel moet halsoverkop naar huis terugkeren. Dé hamvraag van dit verhaal: zal Bella vampier worden of niet?

Op de MTV Movie Awards sleepte ‘The Twilight Saga: Eclipse’, de derde verfilming, maar liefst vijf Movie Awards in de wacht: de prent werd verkozen tot Beste Film en de awards voor Beste Acteur en Actrice gingen naar Kirsten Stewart en Robert Pattinson, de hoofdrolspelers uit de saga. Beide acteurs werden nog eens bekroond voor Beste Kus. De Beste Gevechtsscène kwam ook uit de derde ‘Twilight’-film.

Het vierde en laatste deel van de ‘Twilight’-boekenreeks ‘Breaking Dawn’, geschreven door Stephenie Meyer, wordt over twee films verdeeld. Het eerste deel zal op 18 november dit jaar in première gaan. Het tweede deel zal exact een jaar later, vanaf november 2012, in de cinemazalen worden vertoond.

Hieronder kunt u, indien u een megafan bent, genieten van de eerste offciële trailer.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content