Eerste Pukkelpopdag is uitverkocht

Voor de eerste Pukkelpopdag op donderdag 15 augustus, met onder meer Eminem, The National, Nine Inch Nails en Slayer op de affiche, zijn alle dagtickets de deur uit.

De Pukkelpop-dagtickets voor donderdag 15 augustus zijn uitverkocht. Daarnaast blijken ook de combitickets vlot de deur uit te gaan. Het festival Pukkelpop vindt dit jaar van donderdag 15 tot en met zaterdag 17 augustus plaats in Kiewit. Maar voor de eerste festivaldag – wanneer onder meer Eminem, Nine Inch Nails en Slayer optreden – zijn volgens de organisatoren nu al geen dagtickets meer verkrijgbaar.

De dagtickets voor vrijdag 16 augustus (met The Prodigy, Neil Young & Crazy Horse en Fun. als voorlopige headliners) en zaterdag 17 augustus (wanneer onder meer The XX, Franz Ferdinand en Alabama Shakes op de affiche staan) zijn wel nog altijd beschikbaar.

Ook kunnen er nog altijd combitickets – voor de drie festivaldagen – gekocht worden, al zijn twee derde van die kaartjes inmiddels ook al de deur uit, melden de organisatoren. Een combiticket voor het festival kost 165 euro, een dagticket 83 euro. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content