Eerste blik op ‘Last Vegas’ met Douglas, De Niro, Freeman en Kline

CBS Films heeft zopas de eerste trailer vrijgegeven van hun nieuwe komedie ‘Last Vegas’. Een oude-mannenkomedie met een barslechte titel maar een uitstekende cast.

De titel spreekt voor zich. Een viertal oude makkers trekt naar Las Vegas om hun lang vervlogen gloriedagen nog een laatste keer te herbeleven. Billy, gespeeld door Michael Douglas, is als eeuwige bachelor eindelijk van straat geraakt en dat moet gevierd worden met het vrijgezellenfeestje van de eeuw.

“I want you all to get in trouble”, vertelt hij zijn boezemvrienden Paddy, Archie en Sam (Robert De Niro, Morgan Freeman en Kevin Kline) “We’re gonna party like it’s 1959!” Wat volgt is een voorsmaakje van de liters Red Bull en wodka die het viertal in Sin City achterover zal gieten. ‘The Hangover’ voor gepensioneerden.

We zien Morgan Freeman, op z’n vrolijkst sinds ‘The Bucket List’, terwijl hij “drunk and electrocuted” zit te raaskallen in een discotheek, en meer schaars geklede grieten dan toegelaten voor hun vier gammele tikkers.

Sterrencast

Voor een sterk verhaal moet je zeker niet bij ‘Last Vegas’ zijn, maar de vier steracteurs, en elk winnaar van een Oscar, zijn alleszins hoopgevend. Al krijg je wel een klap in je cinefiel gezicht wanneer je iconen als De Niro en Douglas doodleuk ziet feesten met de leden van LMFAO.

Jon Turtletaub (‘National Treasure’) regissseerde de komedie en Adam Brooks en Dan Fogelman (‘Crzay, Stupid, Love’) verzorgden het script.

De release van ‘Last Vegas’ is voorzien voor 1 november. (JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content