Eerste beelden van Amerikaans filmdebuut van Michaël R. Roskam met James Gandolfini en Tom Hardy

Hier zijn ze dan: de eerste beelden van het Amerikaanse filmdebuut van Michaël R. Roskam. In de misdaadthriller ‘The Drop’ zijn naast Tom Hardy en Noomi Rapace ook Matthias Schoenaerts en James Gandolfini te zien.

Voor hun tweede langspeelsamenwerking staken Rundskop-regisseur Michaël R. Roskam en Matthias Schoenaerts de grote plas over. Tom Hardy en Noomi Rapace nemen de belangrijkste rollen voor hun rekening in de misdaadthriller ‘The Drop’, naar een verhaal van schrijver Dennis Lehane. En James Gandolfini is te zien in zijn laatste rol als barman. ‘Een kleine rol, maar een belangrijk personage’, onthulde de Truienaar die dus het Sopranos-boegbeeld als laatste regisseur vóór de camera had.

‘Er zijn bepaalde mensen die uitzonderlijk uniek zijn en een bepaald type personage perfect aanvoelen in hun botten’, zegt Lehane aan USA Today. Gandolfini ‘had het vermogen te spreken met een bepaalde muziek van de stedelijke ervaring en dat zonder enige moeite.’

‘The Drop’ volgt ex-crimineel Bob Saginowski (Tom Hardy) die zijn leven met vrouwlief (Rapace) op de rails wil zetten en aan de slag gaat als barman, op een locatie waar gangsters hun geldzaken afhandelen. Zijn goede bedoelingen krijgen een knauw wanneer hij betrokken raakt bij een overval (gepleegd door Schoenaerts).

De première van ‘The Drop’ (die oorspronkelijk de titel ‘Animal Rescue’ had) is voorzien op 19 september. Binnenkort wordt een eerste trailer verwacht. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content