Dwayne ‘The Rock’ Johnson begint eigen Youtube-kanaal

Dwayne Johnson © Getty Images

De acteur en fulltime spierbundel Dwayne Johnson begint een eigen kanaal op Youtube. In zijn eerste video wordt hij vergezeld van bekende Youtubers zoals ‘IIsuperwomanII’ die hem wegwijs maken in het leven van de streaming site.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson heeft zijn eigen Youtube-kanaal gelanceerd onder de naam Seven Bucks Digital Studios. Het kanaal zal deel uitmaken van het filmproductiehuis Seven Bucks Productions, dat Johnson zelf opstartte met Dany Garcia. Hiermee brengt de steracteur Hollywood en Youtube dichterbij.

De Youtube Fabriek

The Rock deed zijn intrede op het videoplatform met een eerste filmpje genaamd The Youtube Factory waarin hij doorheen een fictieve fabriek begeleid wordt door de Youtubester Lilly Singh, beter bekend als IIsuperwomanII. In de video leert hij op een humoristische wijze de quirks & perks van het sociale medium kennen. Verscheidene andere ‘Youtubers’ maken een cameo en karakteriseren het soort video’s en personaliteiten die je op de streamingsite kan vinden.

De toekomst van het kanaal

Op zijn nieuwe kanaal belooft Johnson elke week twee video’s te posten. Of zijn toekomstige video’s even geforceerde dialogen zullen kennen is niet duidelijk, maar het doel lijkt om humoristisch uit de hoek te komen.

Samenwerking

De verschijning van een Hollywoodster op Youtube is op zich niets nieuws, maar het starten van een eigen kanaal om samen te werken met bekende mensen uit dit medium is hem nog niet voorgedaan.

Onnodige verwerving van bekendheid, of niet?

Extra bekendheid verwerven lijkt in ieder geval onnodig, aangezien hij eerder in 2016 door het Amerikaanse Forbes tot één van de best betaalde acteurs werd genoemd. Op andere sociale media heeft hij ook al een bescheiden aanhang van respectievelijk 10,3 miljoen volgers op Twitter, 59,7 miljoen volgers op Instagram en bijna evenveel op Facebook. Het project zal waarschijnlijk meer verschil uitmaken voor zijn minder bekende collega’s die in zijn filmpjes zullen voorkomen.

(KB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content