Duo Danny Boyle-Leonardo DiCaprio in de running voor nieuwe Steve Jobs-film?

Danny Boyle wordt genoemd als regisseur van de nieuwe biopic over Steve Jobs. Ook Leonardo DiCaprio wordt geciteerd: hij zou in de huid te kruipen van de revolutionaire computerman.

Lang heeft het niet geduurd om een vervanger te zoeken voor David Fincher: Volgens The Hollywood Reporter zit Sony Pictures rond de tafel met Danny Boyle om de nieuwe biopic over Steve Jobs te regisseren, naar een verhaal van Aaron Sorkin. De filmmaker zou daarbij denken aan Leonardo DiCaprio om de rol van de Apple-oprichter en -goeroe te vertolken. De twee werkten nog samen op de filmset van ‘The Beach’.

Boyle was bijzonder succesvol met films als ‘Slumdog Millionaire’, waarvoor hij 8 Oscars kreeg, de zombie-prent ’28 Days Later’ en de thriller ‘127 Hours’. En u kent hem uiteraard ook van Trainspotting, de cultfilm uit 1996 die binnenkort (ten vroegste in 2016) ook een vervolg krijgt.

Onlangs stapte David Fincher uit het Jobs-project. Hij wilde de film samen met zijn team van ‘The Social Network’ maken, maar door strubbelingen met Sony Pictures werd een punt gezet achter de samenwerking.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content