De Niro in The Killer Elite

Naast Jason Statham en Clive Owen hebben ook Robert De Niro en Yvonne Strahovski een rol in de actiefilm The Killer Elite bevestigd.

Een nieuwe prent met hoofdrollen voor Jason Statham en Clive Owen leek voor liefhebbers van mooie vechtende mannen al te mooi om waar te zijn. Dat die film dan nog ‘The Killer Elite’ zal heten lijkt ons ook positief: keiharde actie, goed uitgevoerde vechtscènes, een snel filmritme en hopelijk ook Statham’s serieuze blik na het professioneel in elkaar timmeren van een of andere bad guy….priceless.

En het wordt alleen maar beter. Robert De Niro heeft bevestigd de cast te vervoegen, en ook Yvonne Strahovski – de blonde deerne die we kennen als Sara Walker, de sexy CIA agente uit de Amerikaanse tv-serie Chuck – zal in de actieprent te zien zijn. Wij zouden bijna spontaan gaan applaudisseren.

In ‘The Killer Elite’ is Jason Statham voor de gelegenheid Danny, een ex-Navy Seal die serieus in de problemen komt als Hunter, zijn beste vriend en mentor (De Niro) wordt ontvoerd in opdracht van een Arabische sjeik. Die laatste dwingt Danny een moord te plegen. Doet hij dat niet, dan sterft Hunter een ongetwijfeld pijnlijke en tragische dood.

Dit scenario staat op zich al garant voor stevige porties actie, maar er is meer. De ontvoering van De Niro is slechts een deel van het geheel. ‘The Killer Elite’ gaat uiteindelijk over een groep SAS agenten die de strijd aangaan tegen getrainde moordenaars, die de dood van hun slachtoffers verdacht veel op ongelukken doen lijken. Cunning….

Het scenario is gebaseerd op het boek The Feather Man, van Ranulph Fienne. De opnames van ‘The Killer Elite’ vinden momenteel plaats in Melbourne, Australië.

Hoe Jason Statham reageert op allerhande doemscenario’s ziet u hieronder. Chuck Norris style: What would Jason Statham do? Elisah Vandaele

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content