Daniel Craig bevestigt dat hij dan toch nog één keer James Bond zal spelen

Daniel Craig © Reuters

De kogel is door de kerk. Na maanden van speculatie heeft Daniel Craig bevestigd dat hij nog één keer in de huid van James Bond zal kruipen.

Dat zei de Britse acteur in een interview met Stephen Colbert tijdens The Late Show.

Veel details gaf Daniel Craig nog niet prijs, enkel dat het zijn laatste Bond-film wordt. ‘Het was altijd mijn bedoeling weer terug te keren, maar ik had even een pauze nodig’, liet Craig al eerder uitschijnen aan The Hollywood Reporter.

Na de laatste film (Spectre, nvdr.) klonk het nochtans helemaal anders bij de acteur. Toen zei hij letterlijk dat hij ‘liever een glas zou breken en zijn polsen zou doorsnijden dan weer terug te keren als James Bond’.

‘Het heeft geen zin hier mijn excuses voor aan te bieden’, vertelde hij aan Colbert. ‘Maar die opmerking kwam twee dagen nadat de opnames waren afgerond. Ik had een interview, iemand vroeg me of ik nog een Bond-film wilde doen, en ik zei duidelijk nee.’

De film zelf is nog titelloos, maar wordt wel in november 2019 in de cinemazalen verwacht. Craig was in 2006 in zijn eerste Bond-film Casino Royale te zien. Daarna volgden Quantum of Solace, Skyfall en Spectre.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content