Christoph Waltz speelt naast Robert De Niro in ‘Candy Store’

© Reuters

Tweevoudig oscarwinnaar Christoph Waltz zal samen met acteurs Robert De Niro en Jason Clarke in Stephen Gaghans nieuwe film Candy Store spelen. Dat melden diverse Amerikaanse nieuwssites.

De actiethriller van Stephen Gaghan (Traffic, Syriana) belooft een heuse sterrencast te krijgen. Nadat eerder bekend werd dat Robert De Niro (Taxi Driver), Jason Clarke (The Great Gatsby) en Omar Sy (Intouchables) een rol vertolken, blijkt nu ook Tarantino-ster Christoph Waltz (Django Unchained) mee te werken aan de film.


‘Candy Store’ volgt de avonturen van een voormalig geheimagent (Clarke) en een gepensioneerde politieagent (De Niro) in de Brooklynse onderwereld. Tijdens hun onderzoek naar een verdachte organisatie, worden de twee geconfronteerd met een internationale sekshandelaar (Sy) en een maffialid in de gedaante van een typische Amerikaanse middenklasser (Waltz).


Waltz verblijft momenteel op het filmfestival van Cannes waar hij deel uitmaakt van de jury. Wanneer ‘Candy Store’ verschijnt is voorlopig nog onbekend. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content