Chiwetel Ejiofor getipt als ‘slechterik’ in Bond 24

’12 Years A Slave’-ster Chiwetel Ejiofor is in beeld om Javier Bardem (‘Skyfall’) op te volgen als ‘slechterik’ in de nieuwe James Bond-film.

Chiwetel Ejiofor, hoofdrolspeler in ’12 Years A Slave’ waarvoor hij een BAFTA won, is in beeld voor een rol in de nieuwe James Bond-film. Volgens MGM/Sony is hij de geknipte persoon om in de huid te kruipen van de tegenstander van double-o-seven, de zogenaamde ‘slechterik’. Als Ejiofor zou tekenen, dan volgt hij Javier Bardem op, die ‘villain’ Silva vertolkte in ‘Skyfall’.

De producenten laten ook weten dat ze naarstig op zoek zijn naar Bondgirls. Ze zouden daarbij hun oog laten vallen op vrouwelijks schoons uit Scandinavië en Groot-Brittannië.

Na het overdonderende succes van ‘Skyfall’ mag regisseur Sam Mendes het nog eens overdoen in de 24ste Bondfilm. Ook Daniel Craig mag het pak van de geheime spion opnieuw aantrekken. De productie zou komende zomer van start gaan. Als alles volgens plan verloopt, dan verschijnt de nieuwe Bondfilm in november 2015 in de zalen. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content