Charlize Theron neemt Nederlandse ‘Zwart Water’ onder handen

Charlize Theron gaat Amerikaanse remake maken van de Nederlandse horrorfilm ‘Zwart Water’.

Charlize Theron heeft met haar productiebedrijf Denver & Delilah de rechten van de Nederlandse horrofilm ‘Zwart Water’ gekocht. De Zuid-Afrikaanse Oscarwinnende actrice kan nu haar zoektocht starten naar een geschikte regisseur voor de Amerikaanse remake die de naam ‘Two Eyes Staring’ zal dragen.

‘Zwart Water’ is Elbert van Striens regiedebuut over een jong Nederlands gezin dat een Belgisch landhuis erft en er hun intrek in neemt. Het 9jarige dochtertje Lisa wordt er geteisterd door geestesverschijningen en legt beetje bij beetje duistere familiegeheimen bloot.

Zowel bij de Nederlandse kritieken als bij de bioscoopgangers deed ‘Zwart Water’ het niet zo bijzonder goed. Leuk om weten is dat de psychologische thriller met horrorelementen grotendeels in België werd gedraaid. Ook mochten enkele Belgische acteurs (Els Dottermans, Warre Borgmans) aantreden in de film.

Bekijk de trailer hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Griet Op de Beeck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content