Catherine Zeta-Jones nieuwste aanwinst in ‘Rock of Ages’

© .

De Britse Oscarwinnares Catherine Zeta-Jones werd aan de cast van de musicalfilm ‘Rock of Ages’ toegevoegd. Regisseur Adam Shankman castte onder meer al Tom Cruise en Russell Brand voor zijn nieuw project.

We schrijven 1980 wanneer Sherri naar de grote stad Hollywood trekt om het te maken als actrice. Net wanneer ze werk vindt en een vriendje aan de haak slaat, komen een paar Duitsers met een plan opdraven om de Hollywoodiaanse levensstijl van seks, drugs en rock&roll over boord te gooien om een cleaner way of life te introduceren. Sherri’s dromen lijken in duigen te vallen.

De cast van Shankmans muzikale film blijft immer aangroeien met grote namen als Tom Cruise, Russell Brand, Alec Baldwin, Mary J. Blige en Paul Giamatti. De regisseur startte zijn carrière als professionele danser maar begon later met regiewerk. Zijn bekendste prenten zijn de actiekomedie “The Pacifier” met Vin Diesel in de hoofdrol en het romantisch drama “A Walk to Remember”.

Topactrice Catherine Zeta-Jones maakte nog maar een week geleden bekend dat ze aan een bipolaire stoornis lijdt en voor een korte periode heeft ingecheckt in een psychiatrisch ziekenhuis om zeker te zijn dat ze in topvorm is voor haar komende films. Volgens haar woordvoerder heeft ze het bijzonder moeilijk gehad met de ziekte van haar man Michael Douglas. De Hollywoodacteur strijdt namelijk tegen keelkanker.

De speelfilm wordt in 2012 in de cinemazalen verwacht.

Julie Herreman

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content