Breaking Bad: een geestige round-up

Ook één van de beste series van de afgelopen jaren kon niet ontsnappen aan ‘Honest Trailers’, een populair youtube-kanaal dat gekscheert met zowat alles wat tegenwoordig op het grote en kleine scherm verschijnt.

Een monumentale reeks als Breaking Bad verdient in de eerste plaats tonnen respect, en daar ontbreekt het de makers niet aan.

Het filmpje raast in sneltreinvaart doorheen vijf seizoenen van sublieme televisie, waarin enkele opvallende elementen uit de reeks worden aangehaald. Toch schemert hier en daar kritiek door – met een knipoog weliswaar. Zo nemen de makers de talloze langdradige tafelscènes waarin het gezin White zwijgzame blikken met elkaar uitwisselt op de korrel, maar meer dan in onschuldige karikaturen verpakte bemerkingen zijn het niet.

Anderzijds worden de sensationele actiescènes en de ijzersterke onliners van Walter White (“Say my name” – “Heisenberg” – “You’re goddamn right!”) op lyrische ‘awesomes’ onthaald. Een hilarische synopsis van een absolute kwaliteitsreeks, gepresenteerd op een vrolijk badinerende wijze. Enjoy.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content