Brad Pitt herenigd met ‘Jesse James’-regisseur

Brad Pitt zal te zien zijn in ‘Cogan’s Trade’ van ‘The Assassination of Jesse James’-regisseur Andrew Dominik.

Brad Pitt heeft bevestigd de hoofdrol te zullen spelen in ‘Cogan’s Trade’. De misdaadfilm wordt geregisseerd door de Australische regisseur Andrew Dominik, die ‘The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford’ maakte, waarin Brad Pitt ook al een hoofdrol speelde en tevens producent was. Meer goed nieuws is dat ook ‘Jesse James’-acteurs Casey Affleck en Sam Rockwell herenigd worden met Pitt en Dominik. Voorts werden ook klasbakken als Bill Murray, Josh Brolin, Javier Bardem, Mark Ruffalo en Zoe Saldana gelinkt aan het project, al werd hun deelname niet officieel bevestigd.

‘Cogan’s Trade’ voert Pitt voor de tweede keer naar Louisiana, waar hij ook al op locatie draaide voor David Fincher’s ‘The Curious Case of Benjamin Button’. ‘Cogan’s Trade’ wordt een misdaadthriller over Jackie Cogan, een ‘enforcer’ die voor de maffia een groots opgezet pokerspel in de gaten moet houden. De film is gebaseerd op de roman van George V. Higgins. In maart trekken Pitt en co naar New Orleans om er de opnames aan te vangen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Andreas Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content