Brad Pitt en Angelina Jolie samen in ‘The Counselor’?

Voor de eerste keer sinds hun bewogen samenwerking in ‘Mr. & Mrs. Smith’, zouden Jolie en Pitt weer samen op het groot scherm verschijnen.

Voor de eerste keer sinds hun bewogen samenwerking in ‘Mr. & Mrs. Smith’, zouden Jolie en Pitt weer samen op het groot scherm verschijnen. Wat jammer is volgens filmnieuwssite Screenrant, is dat er meer aandacht gaat naar deze eventuele samenwerking dan naar de schrijver van de film, Cormac McCarthy, misschien wel één van de beste Amerikaanse auteurs van het moment.

‘Prometheus’ regisseur, Ridley Scott begint in mei aan de opnames van zijn volgende film ‘The Counselor’, een verfilming van het boek van Cormac McCarthy. McCarthy zag al eerder enkele van zijn boeken verfilmd worden waaronder de meesterwerken ‘No Country for Old Men’ van de Coen Brothers en ‘The Road’ van John Hillcoat met Viggo Mortensen in de hoofdrol.

In ‘The Counselor’ werkt Scott opnieuw samen met Michael Fassbender, die momenteel enorm populair is in Hollywood en ook een rol heeft in de zwaar geanticipeerde film ‘Prometheus’. Hij speelt de rol van een advocaat die tot over zijn hoofd in de problemen geraakt wanneer hij betrokken geraakt bij een drugssmokkel.

Of Brangelina effectief een rol krijgt in de film is nog niet duidelijk, het zou de ticketverkoop alleszins geen kwaad doen. De matig onthaalde ‘Mr. & Mrs. Smith’ genoot enorm veel media aandacht door de roddels rond protagonisten Brad Pitt en Angelina Jolie. Dankzij de hechte band die de twee opbouwden op de set ontstond de term, Brangelina. Wat de relatie al te meer spektakel gaf is dat Pitt nog niet zo lang uiteen was met Friends actrice en ex-vrouw Jennifer Anniston, waarmee hij negen jaar een relatie had. De breuk choqueerde heel Hollywood en maakte van Angelina Jolie heel even één van de meest gehate vrouwen van Hollywood. Nu er sprake is van een nieuwe samenwerking tussen het droomkoppel, beginnen veel fans weer te likkebaarden.

Film liefhebbers zullen zich waarschijnlijk storen aan de nieuwe mediahype rond het koppel. Vooral omdat het de aandacht weghaalt van Cormac McCarthy, de schrijver van de roman ‘The Counselor’. McCarthy wordt door velen getipt als dé Amerikaanse schrijver van het moment en heeft al enkele meesterwerken op zijn naam. (JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content