Bollywoodfilm in Vlaanderen

De Indiase producer Mukesh Bhatt doet voor zijn nieuwste Bollywoodfilm een beroep op Vlaanderen. Op 22 augustus zakt hij samen met regisseur Vishal Mahadkar af naar Vlaanderen om de film ‘Blood money’ op te nemen.

Mukesh Bhatt, een van de meest beroemde Bollywood-producers, toonde volgens Toerisme Vlaanderen meteen interesse in Vlaanderen als decor voor zijn nieuwste prent. Hij werd door het agentschap uitgenodigd om geschikte locaties te zoeken in Antwerpen, waar ‘Blood money’ zich voornamelijk zal afspelen. De film krijgt financiële steun van Toerisme Vlaanderen.

Het is de allereerste keer dat een Indiase film Vlaanderen als decor gebruikt. In ‘Blood money’, een traditionele Bollywoodfilm met veel zang en dans, verhuist een pasgetrouwd Indiaas koppel, Knal en Zoo, naar Antwerpen voor de carrière van Knal. Zijn vrouw staat hiervoor niet te springen en de relatie van het koppel wordt serieus op de proef gesteld. Niet alleen in Antwerpen, maar ook in Brugge en Brussel worden scènes opgenomen. Toerisme Vlaanderen hoopt hiermee veel Indiase toeristen naar Vlaanderen te lokken.

‘Blood money’ draait volgend jaar vanaf Valentijn in de Indiase bioscopen.

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content