Belgische Kamerfilharmonie speelt soundtrack in van “Third person”

De Belgische Kamerfilharmonie mag de soundtrack inspelen van “Third person”, de film van de Canadese regisseur Paul Haggis (Crash, Million dollar baby), met in de cast namen als Liam Neeson, Olivia Wilde en Kim Basinger.

De Belgische Kamerfilharmonie mag de soundtrack inspelen van “Third person”, de film van de Canadese regisseur Paul Haggis (Crash, Million dollar baby), met in de cast namen als Liam Neeson, Olivia Wilde en Kim Basinger. De muziek voor de film is van Dario Marinelli. Die komt dit weekend naar Mechelen voor de opnames van de soundtrack.

“Third person” is een productie van het Antwerpse productiehuis Corsan. Eerder deze week raakte bekend dat de film in september in wereldpremière gaat tijdens het festival van Toronto in Canada.

Ook de muziek van de film krijgt een Belgische kantje. De Belgische Kamerfilharmonie zal die inspelen. Tijdens het weekend van 27 en 28 juli zal het 45-koppige orkest, onder leiding van de componist, de volledige sound-track opnemen in de studio’s van Motor Music in Mechelen, waar het orkest gehuisvest is.

Vorige maand nam het orkest ook al de muziek op van de Duitse film ‘Sputnik’. (Belga/KS)


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content