Baywatch-remake strikt David Hasselhoff

Parelwitte stranden en strakke rode zwempakjes: in 2017 is Baywatch terug van weggeweest. De makers van de filmremake wisten bovendien oudgediende David Hasselhoff te overtuigen mee te spelen in de adaptatie van de bekende tv-reeks.

Droomt u sinds zijn verschijning in Baywatch nog elke nacht van de in slow motion rennende David Hasselhoff? Dan hebben we bijzonder goed nieuws voor u. De acteur heeft bevestigd dat hij deel zal uitmaken van de filmremake van de populaire televisieserie.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson zal zowel de regie als de hoofdrol van de film op zich nemen. In een filmpje op Instagram laat de acteur merken dat hij opgetogen is met de komst van ‘the original Baywatch gangsta’. ‘Hasselhoff heeft zich kapot getraind en is in de beste vorm sinds jaren’, aldus Johnson.

Naast Hasselhoff en Johnson zullen onder meer Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario en Hannibal Buress te zien zijn in de film.

Wie hoopt dat ook Baywatch-redster Pamela Anderson zich opnieuw in haar rode badpakje hijst, kan die droom alvast beter opbergen. De actrice liet eerder weten niet blij te zijn met de film: ‘Niemand houdt van een remake.’ Haar rol van C.J. Parker zal vertolkt worden door model Kelly Rohrbach.

Of David Hasselhoff effectief het strand weer vertraagd zal overcrossen, zal pas blijken in 2017.

via GIPHY

(JL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content