Audrey Tautou in zee met Michel Gondry

De Française uit ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ Audrey Tautou zal de hoofdrol spelen in een nieuwe Franse film van Michel Gondry. Dat werd aan het einde van het filmfestival in Cannes bekendgemaakt.

Op de laatste dag van het internationaal filmfestival in Cannes Maakte Michel Gondry, cineast van ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’, bekend dat hij de Franse actrice Audrey Tautou heeft aangeworven als hoofdrolspeelster in zijn nieuwe film. Waarover de film precies zal gaan wou de Franse cineast nog in het midden laten.

De filmmaker Gondry zit de laatste tijd ook niet stil. Hij is momenteel bezig met minstens drie projecten waaronder een semidocumentaire ‘There is the we and the I’ over een schoolbus vol met kinderen, een animatiefilm genaamd ‘Megalomania’ en de langspeler ‘The Return of the Ice Kids’.

Tautou zal binnenkort te zien zijn in de prent ‘Des Vents Contraires’. De opnames voor ‘La Délicatesse’ zijn nog volop bezig. Tautou zette eerder al schitterende glansrollen neer in onder meer ‘Un Long Dimanche de Fiançailles’, ‘The Da Vinci Code’ en ‘Coco avant Chanel’. Meer informatie zal ongetwijfeld nog volgen.

J.H.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content