Anna Paquin geschrapt uit ‘X-Men: Days of Future Past’

‘True Blood’-actrice Anna Paquin zal niet te zien zijn in de ‘X-Men: Days of Future Past’. Haar (enige) scene in de sequel werd geschrapt door regisseur Bryan Singer.

Terwijl de meeste castleden uit de Marvel-film ‘X-Men’ werden opgetrommeld voor de sequel, voorzien in het voorjaar van 2014, ziet het ernaar uit dat Anna Paquin de grote afspraak van volgend jaar zal moeten missen. Regisseur Bryan ‘Usual Suspects’ Singer liet in een interview verstaan dat hij een scène met Rogue, het personage vertolkt door de Nieuw-Zeelandse actrice, schrapte.

‘X-Men: Days of Future Past’ had een overschot aan bruikbaar materiaal en moest enkele passages knippen, waaronder die met de ster uit ‘True Blood’. Een luxeprobleem dus. Helaas voor Paquin was het slechts de enige scène waarin ze meespeelde. Geen nieuwe ‘X-Men’ voor de actrice. Wie haar alsnog in actie wil zien zal moeten wachten op de dvd-release die ook de zogenaamde deleted scenes bundelt.

Anna Paquin won op elfjarige leeftijd een Academy Award voor haar rol in de film ‘The Piano’. Daarmee werd ze de op één na jongste Oscarwinnaar ooit. In 2009 kreeg ze de prestigieuze Golden Globe voor haar prestatie in de HBO-reeks ‘True Blood’.

‘X-Men: Days of Future Past’ – met onder andere Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence en Halle Berry – verschijnt op 23 mei 2014 in de Amerikaanse zalen. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content