Andrew Garfield wordt “The Amazing Spiderman”

Groot nieuws vanuit Hollywood: De nieuwe Spidermanfilm zal “The Amazing Spiderman” heten en wordt volledig in 3D opgenomen. Het zal ditmaal niet Tobey Maguire, maar Andrew Garfield zijn die zich in het strakke spinnenpakje mag hijsen.

Over de plot is er nog niet veel bekend, maar wel is zeker dat de held het ditmaal tegen Dr. Curt Connors, AKA The Lizard mag opnemen. Kersverse hoofdrolspeler Andrew Garfield versierde dit jaar al een Golden Globe-nominatie voor zijn bijrol in “The Social Network” en met de rol van Peter Parker in het vooruitzicht is de kans groot dat we een superster rijker zijn.

Maguire had aan de franchise een uitstekende springplank richting wereldfaam en wenst Garfield dan ook al het beste.”Ik had een bericht van Tobey op mijn antwoordapparaat.” Vertelt Garfield aan The Sun. “Hij wenste me veel geluk en zei dat hij erg blij was met de keuze voor de nieuwe Spiderman. Dat betekent erg veel voor me.”

Positief of niet, dat laten we in het midden, maar Spiderman mag alvast Hillary Clinton tot grote fan rekenen. Tenminste als we James Franco mogen geloven in het grote Oscar-interview in de Knack Focus van volgende week.

Naast Andrew Garfield spelen ook Emma Stone, Denis Leary, Martin Sheen, en Sally Field een rol. Regisseur van dienst is Marc Webb en zoals vanouds is het hele gebeuren gebaseerd op de Marvel Comics van Stan Lee en Steve Ditko.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content