Amerikaanse bioscoopzalen schrappen The Loft

© -

De Amerikaanse remake van The Loft heeft ondanks een sterrencast geen potten gebroken. Na amper drie weken schrappen heel wat bioscoopzalen de film uit hun aanbod.

Erik Van Looy had er zich ongetwijfeld meer bij voorgesteld, maar The Loft leeft niet in de Verenigde Staten. Zijn remake van de Vlaamse film Loft bengelt na amper drie weken onderaan de hitlijst van best bezochte films en verdwijnt daardoor uit heel wat cinemazalen over de grote plas.

De prent van Van Looy bracht bracht het afgelopen weekend bijna 200.000 dollar op. Dat kan veel lijken, maar het is uiteindelijk peanuts als je ziet dat Fifty Shades of Grey zo’n 84 miljoen dollar opbracht. The Loft draait intussen drie weken in de VS en de totale opbrengst ligt momenteel op bijna 6 miljoen dollar, het bedrag dat Van Looy aanvankelijk hoopte te behalen na het openingsweekend. Of er nog veel bij dat bedrag zal bijkomen, is maar zeer de vraag. Heel wat bioscopen schrapten intussen The Loft uit hun aanbod. Momenteel loopt de film nog slechts in 245 Amerikaanse cinemazalen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content