Amber Heard gaat in beroep in smaadproces

Amber Heard © Getty Images

Actrice Amber Heard gaan in beroep tegen de uitspraak in het bijzonder gemediatiseerde proces waarin ze rechtover haar ex-man, acteur Johnny Depp stond. Hun advocaten zouden vrijdag de regeling tussen de twee partijen afwerken, maar in de plaats daarvan liet Heards verdediging weten dat ze in beroep gaat.

‘Je vraagt niet om gratie als je onschuldig bent, en je weigert niet om in beroep te gaan als je weet dat je gelijk hebt’, aldus een woordvoerder voor de actrice.

Na zes weken werd het proces begin deze maand beëindigd. De jury bevond zowel Heard als Depp schuldig aan smaad tegenover elkaar. De actrice moet haar ex-man 10 miljoen dollar betalen, hij moet haar 2 miljoen dollar.

Volgens het vakblad Deadline liet rechter Penney Azcarate verstaan dat Heard een borg van 8,35 miljoen dollar en 6 procent jaarlijkse rente zal moeten betalen om een hoger beroep te kunnen opstarten. Heards advocate, Elaine Bredehoft, gaf eerder al aan dat haar cliënte ‘absoluut niet’ in staat is om dat bedrag op te hoesten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content