22/09 in Cinematek: A Single Man en The Way of the Gun

THE WAY OF THE GUNRegie: Christopher McQuarrie Vertoning: 22 september om 20u en 23 september om 16u De scenarist van Bryan Singers The Usual Suspect maakte zijn briljant regiedebuut met deze even taaie als laconieke coole thriller vol verwijzingen naar de westersn van Sergio Leone en Sam Peckinpah.

Knack Focus viert zijn 10e verjaardag in Cinematek. Woensdag 22/09 staan A Single Man en The Way of the Gun op het programma.

A SINGLE MAN (2009)
Regie: Tom Ford Vertoning: 22 september, 17u

In het Los Angeles van 1962 heeft George, een Britse professor van 52 jaar, moeite zijn leven weer op de rails te krijgen na de dood van zijn partner. George leeft in het verleden zonder oog te hebben voor de toekomst. Bijgestaan door zijn beste vriendin Charley probeert hij zich staande te houden. De 48 jarige Charley heeft echter haar eigen problemen met de toekomst en het verval van haar schoonheid. De jonge Kenny is een student van George die worstelt met zijn identiteit. Hij bemerkt in George een gelijkgestemde, en achtervolgt hem…

Deze film vervangt Two Drifters omwille van een technisch probleem met de kopie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

THE WAY OF THE GUN (2000)
Regie: Christopher McQuarrie Vertoning: 22 september om 20u en 23 september om 16u

De scenarist van Bryan Singers The usual suspects maakte zijn briljant regiedebuut met deze even taaie als laconieke coole thriller vol verwijzingen naar de westerns van Sergio Leone en Sam Peckinpah.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het volledige programma en meer info over Cinematek vindt u hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content