1e film Focus Festivaldag bevestigd: Kaboom

Knack Focus Festivaldag, op zaterdag 16 oktober, toont in avant-première een van de ‘hottest tickets’ van deze 37ste festivaleditie: KABOOM van Gregg Araki.

Goed nieuws als u één van de bijna vierhonderd filmfans bent die hebben ingetekend op de Knack Focus Festivaldag, onze jaarlijkse marathon tijdens het Filmfestival Gent. U krijgt dan in avant-première een van de ‘hottest tickets’ van deze 37ste festivaleditie te zien: de Amerikaanse film KABOOM van Gregg Araki die al in mei op het filmfestival van Cannes heel wat tongen in beroering bracht.

Dit schreef onze enthousiaste hoofdredacteur Patrick Duynslaegher toen hij na deze dolle, sensuele pop-art trip weer met beide voeten op de Croisette stond:

‘In de grappigste en meest sexy film van Cannes 2010 neemt Araki neemt weer de draad op van zijn joviaal subversieve Teenage Apocalypse Trilogy uit de jaren 90. Met heerlijk venijnige campy dialogen en in een duizelingwekkend primair kleurenpalet schildert hij een uitbundige ode aan polyvalent seksueel en andersoortig genot bij schandalig welgeschapen boys & girls op een Californische campus aan de vooravond van een explosieve Apocalyps. Het plezier van het filmen knalt ervan af en de ravissante cast – met Thomas Dekker en Haley Bennett op kop – is onweerstaanbaar.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content