5x2 tickets Stuff.

Knack Focus
© Knack Focus

Is het nu jazz, funk, hiphop of elektro? We zijn er nog altijd niet uit. Wat we wél weten, is dat dit Gentwerpse kwintet een van de opwindendste livebands van ons land blijft. Op zaterdag 23/12 doen ze De Zwerver in Leffinge aan. Wij hebben 5 duotickets te geef voor dat concert. Waag uw dans!

15x 3 cd-box Belpop Bonanza

Knack Focus
© Knack Focus

Van Arbeid Adelt! tot Zuster Glimlach, van Front 242 tot Salim Seghers: Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing bundelen het beste uit hun Belpop Bonanza-voorstellingen op een luxueuze driedubbelaar. Wij mogen 15 exemplaren weggeven. Top of the belpops!

Is het nu jazz, funk, hiphop of elektro? We zijn er nog altijd niet uit. Wat we wél weten, is dat dit Gentwerpse kwintet een van de opwindendste livebands van ons land blijft. Op zaterdag 23/12 doen ze De Zwerver in Leffinge aan. Wij hebben 5 duotickets te geef voor dat concert. Waag uw dans!Van Arbeid Adelt! tot Zuster Glimlach, van Front 242 tot Salim Seghers: Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing bundelen het beste uit hun Belpop Bonanza-voorstellingen op een luxueuze driedubbelaar. Wij mogen 15 exemplaren weggeven. Top of the belpops!