Knack Focus
© Knack Focus

25x2 tickets Jimi Hendrix Night

Met Both Sides of the Sky wordt op 9/3 de postume Jimi Hendrix-trilogie van onuitgegeven materiaal (samengesteld door zijn soundengineer Eddie Kramer) afgesloten. Fans kunnen de avond voordien, op donderdag 8/3, al experience opdoen in de Sazz 'N Jazz in Brussel, waar u al een vijftal nummers kunt horen, waar fotograaf Jean-Noël Coghe vertelt over zijn vriendschap met de snedigste snarenplukker en The Trio Experience Tribute Band Jimi Hendrix doet wat hun naam al een beetje weggeeft. Wij mogen 25 duotickets voor die avond weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus

5x blu-ray Cargo

De film die u leert waar die tatoeages van zeebonken echt toe dienen, én het prima bioscoopdebuut van Gilles Coulier, die voordien ook al de menagerie van Bevergem regisseerde. Zeegaten! Mannen met baarden! Getormenteerde blikken! Eindeloze einders! Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Cargo.

Knack Focus
© Knack Focus

5x blu-ray Le fidèle

De amour noir van Matthias Schoenaerts en Adèle Exarchopoulos, geprangd tussen bliksemsnelle bolides en banditisme: dat is Le fidèle, de recentste film van Michael Roskam, met daarnaast ook een mooie bijrol voor de schemerige verkeersaders van Brussel. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Le fidèle.

Met Both Sides of the Sky wordt op 9/3 de postume Jimi Hendrix-trilogie van onuitgegeven materiaal (samengesteld door zijn soundengineer Eddie Kramer) afgesloten. Fans kunnen de avond voordien, op donderdag 8/3, al experience opdoen in de Sazz 'N Jazz in Brussel, waar u al een vijftal nummers kunt horen, waar fotograaf Jean-Noël Coghe vertelt over zijn vriendschap met de snedigste snarenplukker en The Trio Experience Tribute Band Jimi Hendrix doet wat hun naam al een beetje weggeeft. Wij mogen 25 duotickets voor die avond weggeven.De film die u leert waar die tatoeages van zeebonken echt toe dienen, én het prima bioscoopdebuut van Gilles Coulier, die voordien ook al de menagerie van Bevergem regisseerde. Zeegaten! Mannen met baarden! Getormenteerde blikken! Eindeloze einders! Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Cargo.De amour noir van Matthias Schoenaerts en Adèle Exarchopoulos, geprangd tussen bliksemsnelle bolides en banditisme: dat is Le fidèle, de recentste film van Michael Roskam, met daarnaast ook een mooie bijrol voor de schemerige verkeersaders van Brussel. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Le fidèle.