Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Day for Night

Van zaterdag 10/3 tot zondag 11/3 trakteert KaskCinema in Gent voor de tweede keer op een heel etmaal cinefiele en cultfilms, met een rist recent gerestaureerde pareltjes en véél 35 mm. U kijkt onder meer naar Rio Bravo, The Front Page, Tremors, El ángel exterminador, Talk Radio en - net voor het ontbijt - The Breakfast Club. U mag pyjama, dekentje, kussen en slaapmat meebrengen: er is een slaapzaal voorzien. Wij mogen 5 duotickets voor Day for Night weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus

5x blu-ray Loving Vincent

De eerste langspeelfilm in olieverf: deze geanimeerde biopic focust op de dood van Vincent van Gogh en dat leverde schone beelden op die de gimmick ruimschoots overstijgen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Loving Vincent.

Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd The Party

In een Londens herenhuis viert Janet (Kristin Scott Thomas) haar aanstelling als schaduwminister van Volksgezondheid. Hoe meer de avond vordert, hoe meer het feestje ontaardt in een tragikomische farce waarbij idealen in rook opgaan. Wij mogen 5 dvd's weggeven van The Party.

Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd-box Aki Kaurismäki


De Finse regisseur Aki Kaurismäki wordt de komende maanden gefêteerd in Flagey en Cinema Zuid (zie de pagina hiernaast). U kunt met deze dvd-box het een en ander ook thuis bekijken, met name: The Match Factory Girl, Le Havre, The Other Side of Hope, Leningrad Cowboys Go America en Drifting Clouds. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Aki Kaurismäki: The Essential 5.

Van zaterdag 10/3 tot zondag 11/3 trakteert KaskCinema in Gent voor de tweede keer op een heel etmaal cinefiele en cultfilms, met een rist recent gerestaureerde pareltjes en véél 35 mm. U kijkt onder meer naar Rio Bravo, The Front Page, Tremors, El ángel exterminador, Talk Radio en - net voor het ontbijt - The Breakfast Club. U mag pyjama, dekentje, kussen en slaapmat meebrengen: er is een slaapzaal voorzien. Wij mogen 5 duotickets voor Day for Night weggeven.De eerste langspeelfilm in olieverf: deze geanimeerde biopic focust op de dood van Vincent van Gogh en dat leverde schone beelden op die de gimmick ruimschoots overstijgen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Loving Vincent.In een Londens herenhuis viert Janet (Kristin Scott Thomas) haar aanstelling als schaduwminister van Volksgezondheid. Hoe meer de avond vordert, hoe meer het feestje ontaardt in een tragikomische farce waarbij idealen in rook opgaan. Wij mogen 5 dvd's weggeven van The Party.De Finse regisseur Aki Kaurismäki wordt de komende maanden gefêteerd in Flagey en Cinema Zuid (zie de pagina hiernaast). U kunt met deze dvd-box het een en ander ook thuis bekijken, met name: The Match Factory Girl, Le Havre, The Other Side of Hope, Leningrad Cowboys Go America en Drifting Clouds. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Aki Kaurismäki: The Essential 5.