Knack Focus
© Knack Focus

3x2 tickets Caballero & Jeanjass

Belgische hiphop uit BX en Charlouz. Brusselaar (met Barcelonese roots) Caballero kent u van Bruxelles arrive, het nummer dat hij met Roméo Elvis maakte. Hij stak zijn spaarcentjes in een studio waar hij zich met zijn Charleroise maat JeanJass amuseert met beats en rhymes, met als recentste resultaat Double hélix 2, waarop overigens ook Roméo Elvis en zijn zus Angèle figureren. Een thuismatch in de AB, daar moeten haast gasten bij opduiken. Wij mogen in elk geval 3 duotickets weggeven voor dat concert op zaterdag 31/3.

Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd Happy End

De uilen zijn niet wat ze lijken, en hetzelfde geldt -- spoiler, maar niet echt -- voor deze filmtitel. Happy End is namelijk de recentste worp van Michael Haneke. U mag zich dus verwachten aan depressie, zelfmoord, overspel, mediakritiek en racisme, maar ook aan Jean-Louis Trintignant en Isabelle Huppert. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Happy End.

Belgische hiphop uit BX en Charlouz. Brusselaar (met Barcelonese roots) Caballero kent u van Bruxelles arrive, het nummer dat hij met Roméo Elvis maakte. Hij stak zijn spaarcentjes in een studio waar hij zich met zijn Charleroise maat JeanJass amuseert met beats en rhymes, met als recentste resultaat Double hélix 2, waarop overigens ook Roméo Elvis en zijn zus Angèle figureren. Een thuismatch in de AB, daar moeten haast gasten bij opduiken. Wij mogen in elk geval 3 duotickets weggeven voor dat concert op zaterdag 31/3.De uilen zijn niet wat ze lijken, en hetzelfde geldt -- spoiler, maar niet echt -- voor deze filmtitel. Happy End is namelijk de recentste worp van Michael Haneke. U mag zich dus verwachten aan depressie, zelfmoord, overspel, mediakritiek en racisme, maar ook aan Jean-Louis Trintignant en Isabelle Huppert. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Happy End.