Knack Focus
© Knack Focus

10x vinylsingle Triggerfinger-remix

Poltrock, u al bekend als toetsenman bij onder meer De Mens, is op zoek gegaan naar zijn innerlijke Nils Frahm. Die komt er later dit jaar nog uit, maar hij heeft zijn verstilde piano alvast losgelaten op Colossus, de titeltrack van de nieuwe Triggerfinger. Die remix verschijnt op een gelimiteerde vinylsingle, die niet in de handel verkrijgbaar is, maar wij mogen er lekker 10 stuks van weggeven. Poltoch!

Knack Focus
© Knack Focus

25x2 tickets Belpop Bonanza Quattro

Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing drukken de stetson iets steviger op het hoofd voor alweer hun vierde dolle rit langs de grote en kleine monumenten van de belpop. Op donderdag 25/1 drenken zij hun rockende rossen aan de Ancienne Belgique in Brussel. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor die avond.

Poltrock, u al bekend als toetsenman bij onder meer De Mens, is op zoek gegaan naar zijn innerlijke Nils Frahm. Die komt er later dit jaar nog uit, maar hij heeft zijn verstilde piano alvast losgelaten op Colossus, de titeltrack van de nieuwe Triggerfinger. Die remix verschijnt op een gelimiteerde vinylsingle, die niet in de handel verkrijgbaar is, maar wij mogen er lekker 10 stuks van weggeven. Poltoch!Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing drukken de stetson iets steviger op het hoofd voor alweer hun vierde dolle rit langs de grote en kleine monumenten van de belpop. Op donderdag 25/1 drenken zij hun rockende rossen aan de Ancienne Belgique in Brussel. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor die avond.