Knack Focus
© Knack Focus

5x blu-ray Good Time

De filmende broers Josh en Ben Safdie worden vaak de rechtmatige erfgenamen van Martin Scorsese genoemd. Niet alleen dat, in Good Time doet ook nog ene R-Patz mee, als een geblondeerde straatboef die na een mislukte bankoverval voor zijn leven moet rennen. Adrenaline! Vier sterren! 5 blu-rays!

Knack Focus
© Knack Focus

5x blu-ray The Beguiled

Colin Farrell is een yankeesoldaat die tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in een meisjesinternaat tussen de southern belles belandt. U herkent Nicole Kidman, Kirsten Dunst en Elle Fanning. U herkent ook het verhaal, maar dacht dat vooral om testosteron en Clint Eastwood draaide. Sofia Coppola gaf inderdaad haar eigen draai aan de gelijknamige klassieker van Don Siegel uit 1971. Hormonen! Vier sterren! 5 blu-rays!

5x blu-ray Good TimeDe filmende broers Josh en Ben Safdie worden vaak de rechtmatige erfgenamen van Martin Scorsese genoemd. Niet alleen dat, in Good Time doet ook nog ene R-Patz mee, als een geblondeerde straatboef die na een mislukte bankoverval voor zijn leven moet rennen. Adrenaline! Vier sterren! 5 blu-rays!5x blu-ray The BeguiledColin Farrell is een yankeesoldaat die tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in een meisjesinternaat tussen de southern belles belandt. U herkent Nicole Kidman, Kirsten Dunst en Elle Fanning. U herkent ook het verhaal, maar dacht dat vooral om testosteron en Clint Eastwood draaide. Sofia Coppola gaf inderdaad haar eigen draai aan de gelijknamige klassieker van Don Siegel uit 1971. Hormonen! Vier sterren! 5 blu-rays!